Blog

Share "Dobrodošli na blogu Kredence!" on Facebook
12/2/2014

Dobrodošli na blogu Kredence!

Pozdravljeni na strani, ki bo služila prestavitvam zanimivih idej in ljudi. Sem Katarina Jemec, oseba, ki stoji za izposojevalnico Kredenca. Od poigravanja z idejo pred letom dni pa do danes se je razvil koncept, ki se je v zadnjih mesecih spreobrnil v obilico dela. Zamisel se mi je utrnila, ko sem sama pripravljala svojo lastno poroko. V naši izposojevalnici želimo ponuditi v najem dekoracijo, ki bi bila sicer ob nakupu cenovno težje dostopna in pa opremo, ki omogoča ureditev ambienta drugače od standardne ponudbe banketnih miz in prevlek za stole. Naša ponudba ne sledi splošnemu mnenju, kaj naj bi na slavju moralo biti, ampak je naše vodilo ustvariti prisrčen ambient in aranžma, ki je odraz slavljenčeve osebnosti in osebnega sloga. Kredenca v najem ponuja predmete z vintage pridihom.

V prihodnjih objavah želim predstaviti podobe, ki se mi osebno zdijo zanimive in bi lahko služile kot inspiracija pri oblikovanju vašega dogodka. Poleg tega želim v prihodnosti predstaviti ponudnike drugih storitev, ki jih morda tudi potrebujete pri izvedbi vašega dogodka. Pri tem želim izpostaviti ljudi, s katerimi imam pozitivno osebno izkušnjo, ki svoje delo opravljajo s strastjo in navdušenjem, ki so pri svojem delu profesionalni in bodo za to, da bo stranka zadovoljna šli korak dlje. To so ljudje, v katere profesionalnost osebno verjamem in želim, da je ta naslov tudi priložnost za pridobivanje informacij o ponudnikih storitev, ki bodo največ storili za to, da bo vaš dogodek popoln.

Vabim vas, da nas obiščete na tej strani, ne samo, če boste potrebovali našo storitev, ampak tudi, če vas zanima kako drugi uredijo ambinent za praznovanja, če vas zanimajo ustvarjalni ljudje ali pa kje se potikamo, zbiramo kose in ideje, ki polepšajo dogodke strankam Kredence.